A A
RSS

Tunsori care iti pun in valoare fata!

Wed, Nov 18, 2009

Beauty, Life Style

Timpul petrecut la coafor reprezinta o adevarata relaxare pentru majoritatea femeilor. Din pacate insa, nu intotdeauna obtinem look-ul dorit si asta din cauza stylistului care alege o tunsoare care nu ni se potriveste deloc. Specialistii afirma ca forma capului este esentiala in alegerea tunsorii si a coafurii. Iata cateva sfaturi folositoare.

Fata patrata: Tunsorile scurte nu prea le sunt recomandate chipurilor patratoase, caci dau senzatia de duritate. Daca totusi iti doresti o astfel de tunsoare, evita tipul „a la garconne” si preferale pe cele ondulate, cu breton si chica, care-ti vor indulci un pic aspectul. In ceea ce priveste parul lung, ideea e sa creezi o aranjare spectaculoasa, care sa „sparga” smetria ta naturala.

tunsori-fata-patrata

Fata rotunda: Tunsorile scurte care te avantajeaza sunt cele baietesti, tip bob, in scari, cu parul lasat un pic mai lung in dreptul urechilor pentru a-ti incadra frumos fata. Coafurile lungi alungesc fata si sunt extrem de recomandate pentru chipul rotund. In ambele cazuri, lung sau scurt, daca vrei volum pe par, fa-o in sus, nu in partile laterale, caci risti sa-ti faci un cap imens!

tunsori-fata-rotunda

Fata triunghiulara: Acest tip de fata prezinta frunte lata si inalta si trebuie sa fie imbracata cu o coafura scurta lipsita de volum, cu par filat. Mizeaza pe o coafura care iti va acoperi gatul! Pentru parul lung se recomanda imbracarea fruntii cu cateva suvite, avandu-se grija sa nu existe volum in dreptul tamplelor, ci mai jos, in jurul gatului.

tunsori-fata-triunghiulara

Fata in forma de triunghi inversat: Fata trapez sau triunghi inversat este mica la nivelul fruntii si larga la nivelul maxilarelor. Pentru a reechilibra volumel, tunsoara scurta va trebui sa fie voluminoasa, zburlita in partea superioara si in jurul tamplelor. Tunsorile lungi vor respecta tot aceasta regula a volumelor superioare, care nu vor ingreuna partea inferioara a fetei.

tunsori-fata-in-forma-de-triunghi-inversat

Fruntea mare: Pentru a scapa de fruntea mare exista o singura regula, indiferent daca ai o coafura scurta sau una lunga: acoperirea ei! Asadar, fie ca o acoperi cu cateva suvite pe diagonala, fie ca preferi bretonul, fruntea mare trebuie accesorizata! Daca ai parul lung, evita cocurile si coada de cal care trag parul pe spate si iti dezvaluie sectiunea frontala.

fruntea-mare

Fruntea mica: Deoarece e minoritara in ansamblul fetei, fruntea trebuie lasata descoperita. Asadar: frunte degajata, fara breton, parul dat pe spate, tample degajate, volum in inaltime pentru a da impresia de o frunte mai inalta.

tunsori-fata-cu-fruntea-mica

Porti ochelari: Ochelarii acopera deja tamplele, asadar trebuie sa eviti coafurile care au si ele acelasi efect. Nu sunt recomandate tunsorile lungi. Nu uita ca ochelarii si coafura au ceva in comun: sunt accesorii ale fetei, careia ii confera personalitate. Cele doua trebuie deci sa nu fie discordante, ci sa se ajute una pe cealalta.

tunsori-pentru-fete-cu-ochelari

Sursa: ele.ro

Taguri: , , ,

Spune-ti parerea!

Abonare: Articole / Comentarii / Email

MiamiMiami... Pofta Buna!
  • falafel

    Falafel

    Ingrediente: 200 gr naut, 2 felii franzela (fara coaja), 1 lingura rasa faina, 1 ceapa medie, 2-3 catei usturoi, 1 legaturica patrunjel, 1 lingurita rasa coriandru boabe macinat, 1 varf, lingurita chimen macinat, 1/2 lingurita piper, 1/2 lingurita turmenic (sau 1/2 lingurita boia dulce), chili (dupa gust; cca 4-5 rasnite), 1 lingurita rasa bicarbonat de sodiu, 1 lingura seminte susan (optional), sare, ulei pentru prajit.

    Bucati: 30

    Preparare

    1. Se pune multa apa peste naut si se lasa la inmuiat peste noapte (sau macar 4 ore).
    2. Se scurge nautul de apa si se mixeaza bine in robotel.
    3. Se adauga faina, painea sfaramata, ceapa, usturoiul si patrunjelul tocate fin. Se adauga restul condimentelor si se mixeaza iar pana se vede pe fundul vasului robotelului ca devine pastroasa compozitia.
    4. Se da compozitia la frigider pentru 1 ora.
    5. Se modeleaza bile mici din compozitie.
    6. Se incinge bine uleiul intr-o tigaie adanca (se verifica sa fie uleiul incins presarand putina faina si daca sfaraie e ok). Se da focul la mic si apoi se pun pun chiftelutele in baia de ulei si se prajesc pana devin aurii pe deasupra, cca 5 minute.

    Sursa: e-retete.ro

Sondaj

Esti de acord cu introducerea taxei pe fast food?

Loading ... Loading ...

Galerie foto

cindy-crawford-1.jpg cindy-crawford-2.jpg cindy-crawford-3.jpg cindy-crawford.jpg Emmanuelle Chriqui Marisa Miller Kate Beckinsale Alessandra Ambrosio Jessica Alba Beyonce

Mai citeste si asta

    None Found

Galerie Foto

sarmale-sparte-3.jpg calendar-nud-oxford_07.jpg sara-maldonado5.jpg nikki-benz2.jpg desert-rapid-2.jpg papanasi7.jpg cizme-model-ani-80-2.jpg 05-holly-madison.jpg victoria_beckham.jpg cartofi-copti-2.jpg

Marit seara, emisiunea “Un show pacatos” a fost gazda unui concurs de tricouri ude. Show-ul realizat a fost unul incendiar, opt fete lund parte la concurs. In juriu s-au aflat, printre altii, Viorel Lis si Costin Marculescu.

Marti, 26 ianuarie, pe cerul Romaniei au putut fi observate mai multe fenomene ciudate, semnalate de locuitorii din mai multe zone ale tarii.

Un accident grav de circulatie a fost filmat în localitatea Perm din Rusia. Un vehicul de teren a facut praf un taxi care circula regulamentar.

Categorii

Arhiva